Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@19:41:56 GMT

اجرای طرح «سفیران سلامت» در خانه تاریخی آل یاسین کاشان

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۳۳۷۳

اجرای طرح «سفیران سلامت» در خانه تاریخی آل یاسین کاشان

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کاشان از اجرای طرح سفیران سلامت و ویزیت رایگان بیماران کم برخوردار در قالب این طرح در خانه تاریخی آل یاسین این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شمال استان اصفهان،  مهدی بذرافشان  در گفت و گو با خبرنگاران گفت: بنا بر پیشنهاد بیمارستان میلاد و موافقت مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کاشان، اجرای طرح «سفیران سلامت» از امروز همزمان با شروع هفته سلامت در خانه تاریخی آل یاسین آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کاشان افزود: در قالب این طرح چندین پزشک حاذق و متخصص از امروز تا پایان هفته سلامت با حضور در خانه تاریخی آل یاسین بیمارانی که تمکن مالی لازم برای مراجعه به پزشک ندارند را به صورت رایگان ویزیت می‌کنند.

 

بذرافشان افزود: شناسایی و معرفی بیماران از سوی پایگاه‌ ها و مراکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و حضور و استقرار پزشکان و تأمین تجهیزات معاینه و ابزار درمانی نیز به همت بیمارستان میلاد صورت گرفته و شهرداری کاشان نیز، خانه تاریخی آل یاسین را مهیای اجرای این طرح کرده است.

 

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کاشان، در خصوص دلیل انتخاب خانه آل یاسین به عنوان محل اجرای طرح سفیران سلامت عنوان کرد: علاوه بر دسترسی آسان مراجعه‌کنندگان ساکن نقاط کم‌برخوردارتر شهر به عنوان ویژگی مهم این مکان، پیشینه آن در زمینه کارهای خیرخواهانه و گره‌گشایی از مشکلات مردم و البته روح معنوی ناشی از برگزاری مراسم پاسداشت مقام خاندان آل‌الله در این بنای با قدمت -که می‌تواند از این منظر نیز التیام‌یخش آلام بیماران باشد- از دلایل این انتخاب محسوب می‌شود.

 

یکم تا هفتم اردیبهشت به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

پایان پیام/513

منبع: شبستان

کلیدواژه: طرح سفیران سلامت هفته سلامت شهرداری کاشان سفیران سلامت کاشان خانه تاریخی آل یاسین سفیران سلامت اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۳۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد

شهردار بافت تاریخی یزد با اشاره به اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد گفت: اتصال فاضلاب‌های خانگی به قنات‌های متروکه اصلی‌ترین عامل فرونشست در شهر یزد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری بافت تاریخی یزد، علیرضا نقوی با اشاره به انتشار مطالب نادرستی در فضای مجازی مبنی بر انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها اظهار کرد: منطقه بافت تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شد و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

وی به فرونشست‌هایی که پس از بارندگی‌های اخیر ایجاد شد پرداخت و افزود: در تقاطع ایرانشهر حفره ایجاد شده در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بوده که متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند و ضروری است تا شرکت آب و فاضلاب هم به این مهم تاکید بیشتری داشته باشند.

شهردار بافت تاریخی یزد ضمن تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان گفت: بخشی از کسبه و ساکنین اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن آن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر که باعث بروز خسارات جبران‌ناپذیر و جانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، برای جلوگیری از اینگونه مخاطرات، همکاری بیشتر دستگاه‌های خدمت‌رسان در آموزش‌های بیشتر به شهروندان را می‌طلبد.

کد خبر 751179

دیگر خبرها

  • مکانیزم دیدنی ساعت تاریخی تبریز
  • ۱۲۰ دوربین نظارتی در شهر قم نصب می‌شود
  • ‌برپایی تورهای شهروندی عمران و پیشرفت در شیراز
  • شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • پوشش کامل فیبرنوری استان قم تا یک هفته آینده انجام می‌شود
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • پوشش کامل فیبر نوری قم ظرف یک هفته آینده انجام می‌شود
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان