Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیقه سیفی،  مدیر مؤسسه آل یاسین گندمان در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: مؤسسه آل یاسین به مدت 10 سال است که در عرصه قرآنی و مذهبی شهر گندمان حضور فعال و مؤثر دارد و در رشته‌هایی چون روخوانی، روانخوانی و تجوید به امر آموزش حدود 50 إلی 60 نفر از نوجوانان و جوانان این شهر می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این مؤسسه با برگزاری جلسات خانگی به آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن به بانوان گندمانی نیز مشغول است که این جلسات همواره با استقبال و شور و شوق فراوان در منازل شهروندان گندمانی برپاست.
این مربی قرآنی استان با بیان اینکه بخشی از ساختمان این مؤسسه به صورت استیجاری و با هزینه شخصی و بخش دیگر آن به صورت خیریه در اختیار مؤسسه قرار دارد، تصریح کرد: به دلیل کمبود اعتبارات و عدم توانایی در تأمین هزینه مربیان، امر آموزش قرآن‌آموزان را به تنهایی و گاه با همکاری تعداد اندکی از همکاران خیر پیش می‌برم.
سیفی ضمن اشاره به جلسات مذهبی این مؤسسه در مناسبات مختلف مذهبی، گفت: مشاوره، تربیت دینی فرزندان برای مادران و برگزاری مراسم سوگ و جشن‌های مذهبی با همکاری بسیج خواهران گندمان از مهم‌ترین فعالیت‌های فرهنگی و دینی این مؤسسه است ضمن اینکه در مناسبت‌های خاص از جمله ایام‌الله دهه فجر، محافل قرآنی و کرسی تلاوت با حضور قاریان و اساتید قرآنی استان برگزار می‌شود.
وی افزود: نظر به اهمیت استقلال مالی بانوان در خانه و به ویژه بانوان کم بضاعت و یا بی‌سرپرست، این مؤسسه با برگزاری کلاس‌های هنری و سوق دادن بانوان به سمت مشاغل خانگی، به درآمدزایی این افراد کمک کرده است که این کلاس‌ها شامل آموزش خیاطی، تابلو فرش، کار با نمد و ... است.
سیفی با یادآوری اهمیت کارهای فرهنگی و قرآنی به ویژه برای دختران، خاطرنشان کرد: امروزه شاهد فعالیت گسترده و هدفدار دشمن در جبهه فرهنگی علیه جوانان و نوجوانان هستیم و می‌طلبد که مسئولان و متولیان فرهنگی نیز هوشیار باشند و به اقتضائات فرهنگی این قشر توجه ویژه داشته باشد.
مربی طرح «چهره به چهره» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: نوجوانان و جوانان و به ویژه دختران همواره استقبال خوبی از برنامه‌های فرهنگی می‌کنند و هر ساله در فصل تابستان و در طول برگزاری این طرح این واقعیت بارها به ما ثابت شده است.
وی در خصوص طرح «چهره به چهره» وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در این طرح مربیان به ارائه مشاوره دینی و بحث‌های داغ روز به دختران نوجوان و جوان می‌پردازند و در پایان طرح نیز یک روز اردوی دختران و مادران برای این افراد پیش‌بینی شده که همین اردوها نیز فضا و بستر مناسبی جهت افزایش مشارکت و تشویق دختران به یادگیری فراهم می‌کند اما به دلیل کمبود اعتبارات نمی‌توان این برنامه‌ها را به صورت گسترده و مداوم ادامه داد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۲۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با بیان این مطلب که تربیت محور بودن برنامه‌های تابستانی مهمترین رویکرد در فعالیت های اوقات فراغت است، گفت: برنامه‌های تربیت محور در برنامه‌های تابستانی مورد غفلت قرار گرفته تلاش کرده‌ایم امسال این برنامه‌ها بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

مصطفی آمون، ۱۹ اردیبهشت در جلسه کارگروه شهرستانی برنامه های تابستانی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در شهرستان سرعین، اظهار کرد: برنامه ریزی مدیران کانون های مساجد باید در حوزه فعالیت های تربیتی کودکان و نوجوانان باشد تا موجب جذب آنها به فعالیت های معنوی و فرهنگی مساجد در سال های آینده خواهد شد.

وی اذعان کرد: مدیران کانون های مساجد در شهرستان ها باید از ظرفیت دستگاه های فرهنگی و اجرایی برای پیشبرد برنامه های تابستانی استفاده کنند تا شاهد برپایی برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و هنری با حضور نوجوانان و جوانان در ایام اوقات فراغت باشیم.

آمون خاطرنشان کرد: البته تفاهم نامه های مختلف با دستگاه های اجرایی و فرهنگی به صورت متمرکز در استان منعقد شده است تا به تبع آن در شهرستان ها مدیران کانون ها نیز بتوانند از ظرفیت این نهادها بهره مند شوند و باید به دنبال جذب منابع از این تفاهم نامه باشند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان یادآور شد: برگزاری دوره های آموزشی به ویژه تربیت مربی برای افزایش فعالیت های فرهنگی در کانون های مساجد در اولویت برنامه های تابستانی کانون های مساجد است.

آمون با اشاره به اینکه، والدین، فرزندان را به حضور در برنامه های فرهنگی و آموزشی مساجد تشویق کنند، افزود: مدیر مسئولان کانون های مساجد در برنامه های تابستانی اوقات فراغت باید تمرکز بیشتری به مسئله برنامه های آموزشی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره «دستپخت دخترانه» در لرستان
  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • اعلام برنامه‌های روز دختر در لرستان
  • برگزاری جشن «خیلی دخترونه» در دریاچه خلیج فارس
  • سومین سوگواره فرهنگی و مذهبی «نی ناله» فراخوان داد
  • برگزاری اجتماع عظیم دختران کُرد به مناسبت روز دختر
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی